06 18776907 info@sfcbouw.nl
Selecteer een pagina

Over SFC bouw

Aan ervaring ontbreekt het niet bij Simon Campagne. Sinds zijn technische opleiding is hij actief als installateur, maar kan zich inmiddels echt een allround vakman noemen. Hij is altijd in dienst geweest maar is nu zijn eigen onderneming begonnen. Geen klus is voor hem te gek. Hij heeft zijn eigen woning in Odijk helemaal omgetoverd tot waar paradijs.

Bij Simon kun je terrecht voor al je klussen in en om je huis. Hij adviseert je graag, zodat jij jouw dromen uit kan laten komen. Geen klus is hem te vreemd. Of je nu denkt aan een complete keukenverbouwing, een hele nieuwe badkamer of wil je deze zomer genieten van je veranda. Simon maakt jouw dromen waar. Wat word uw volgende klus? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze werkwijze

w

persoonlijk advies

Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Vul het contactformulier in en we bellen u om een vrijblijvend advies gesprek in plannen.

i

Ontvang gratis een offerte

Nadat we de mogelijkheden in kaart hebben gebracht gaan we voor u aan de slag. We brengen advies uit en versturen uw offerte zo snel mogelijk zodat u weet waar u aan toe bent.

Aan de slag!

Heeft u vragen over de offerte? Wij beantwoorden deze graag voor u. Zodra de offerte akkoord is, bespreken wij het project en gaan we aan de slag. 

Wat word uw volgende klus?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw nieuwe bouw project. 

Bel ons: 06-18776907